Psykolog i Svendborg

Autoriseret psykolog i Svendborg

Jeg har mere end 10 års erfaring med at hjælpe voksne og unge mennesker til at få det bedre psykisk. Jeg tilbyder psykologsamtaler i kortere eller længere samtaleforløb, samt kortere rådgivningsforløb.

Vi er alle sammen forskellige, og det er vigtigt for mig i mit arbejde, at jeg hjælper hver enkelt klient på lige præcis den måde, der er hjælpsom for vedkommende. Det kan være ved at få en dybere forståelse af dine tanker og følelser, og de problemer, du står i, og derved at kunne håndtere dem på en anden måde; eller konkrete redskaber du kan bruge i situationer, hvor dine følelser og tanker overvælder dig, eller hvor du har svært ved at styre dine reaktioner. Jeg ønsker, at du igennem behandlingen får nogle måder at tænke eller handle på, der kan hjælpe dig til at trives bedre psykisk også fremover.

Jeg blev uddannet psykolog (cand.psych.) i 2008 og autoriseret af Psykolognævnet i 2014. Jeg har siden da efteruddannet mig indenfor forskellige former for psykoterapi, herunder Dialektisk Adfærdsterapi (i 2012-2013) og Compassion Fokuseret Terapi (i 2018-2020), og deltaget i en række kursusforløb, senest i eksistentiel psykoterapi (2024).